کمد دیواری چوبی - معرفی بهترین چوب برای کمد دیواری

ما اینجا هستیم تا بهترین هارو برای شما فراهم کنیم

کمد دیواری چوبی - معرفی بهترین چوب برای کمد دیواری

۱۶ بازديد

تصور کنید که قصد دارید خانه‌تان را بازسازی کنید و حال‌وهوای جدیدی را تجربه کنید. احتمالاً ترجیح می‌دهید رنگ دیوارهای خانه را عوض کنید، برخی از وسایل خانه را تغییر دهید یا چیدمان را دل‌بازتر کنید. یکی از بهترین مواردی که می‌تواند بر زیبایی دکوراسیون خانه شما تاثیرگذار باشد، انتخاب بهترین چوب برای کمد دیواری است. اگر شما نیز تصمیم دارید به خانه‌تان حس‌وحال تازه‌ای بدهید و ترجیحتان این است که ‌دنبال چوب مناسبی برای کمد اتاقتان بگردید، خواندن ادامه این مقاله را به شما پیشنهاد می‌دهیم.

 

بهترین چوب برای کمد دیواری

 

کمد دیواری با چوب روسی؛ محصولی وارداتی برای صنایع مختلف چوبی

چوب روسی از کشور روسیه به ایران وارد می‌شود؛ برای همین به چوب روسی مشهور شد. این چوب‌ها از درختان نرم یا سخت گرفته می‌شوند و مهم‌ترین مزیتشان خاصیت کشسانی آن‌ها به شمار می‌آید. چوب‌های روسی به‌شکل الوار برش داده می‌شوند و رنگشان سفید یا کرم متمایل به قرمز و قهوه‌ای است. قیمت این چوب براساس کیفیت و خشک بودن یا نبودنشان متفاوت خواهد بود. از این چوب‌ها علاوه‌بر لوازم چوبی منزل، در صنعت‌هایی مانند قایق‌سازی، الیاف‌سازی، دیوارهای کاذب و نماهای چوبی استفاده می‌شود.

 

مقاله پیشنهادی = کابینت پلی اورتان ارزش خرید دارد ؟

 

این چوب گره‌هایی بسیار چشم‌نواز داشته و نسبت به چوب راش وزن بالاتری دارد. چوب روسی مقاومت کمی دارد؛ برای همین در ساخت میز و صندلی از آن استفاده نمی‌شود. بهتر است از چوب روسی در بدنه کمد دیواری و قسمت‌های متصل به دیوار،استفاده شود. قیمت نهایی چوب‌های کشور روسیه از چوب راش ارزان‌تر می‌شود و پیشنهاد خوبی برای افرادی است که دنبال چوب مقرون‌به‌صرفه‌ای می‌گردند. در نظر داشته باشید که قیمت چوب‌های مختلف براساس نوسانات بازار متغیر است؛ پس قبل از خرید حتماً از فروشنده قیمت روز را جویا شوید. در سایت بلج نیز قیمت‌ها به‌طور مرتب به‌روزرسانی می‌شوند. چنانچه علاوه‌بر کمد دیواری به دراور نیز احتیاج دارید، 

 

کمد دیواری چوبی

 

چوب راش؛ انتخابی مناسب برای یک کمد دیواری مدرن با ماندگاری طولانی

یکی از پرطرفدارترین چوب‌ها برای دکوراسیون داخلی منازل و کمد دیواری، چوب راش محسوب می‌شود. در ایران، سه جنس از این چوب به نام‌های چوب بلوط، چوب شاه‌بلوط و چوب راش وجود دارد؛ رنگ این چوب کرم مایل به قرمز است و بافت بسیار محکم و یکنواختی دارد. از این چوب در ساخت کنسول‌ چوبی، میز و صندلی و آلاچیق استفاده می‌شود. چوب راش گره‌های بسیار کمی دارد و جزو چوب‌های سنگینی به‌ شمار می‌آید که دربرابر ضربه مقاوم است. قیمت این چوب تقریباً بالا است و مناسب افرادی خواهد بود که به‌دنبال کمد چوبی بادوامی در خانه‌شان هستند.

 

مقاله پیشنهادی = نکات اساسی هنگام خرید کابینت آشپزخانه

 

چوب ام دی اف؛ ارزان ترین چوب برای کمد دیواری

چوب ام دی اف یکی از چوب‌های پرکاربرد در ساخت کمد دیواری به شمار می‌رود و بسیاری از لوازم چوبی ایرانیان از چوب ام‌دی‌اف ساخته شده است. همچنین از این چوب در طراحی و ساخت سرویس خواب، انواع کابینت آشپزخانه، جاکفشی، کتابخانه و سایر ملزومات چوبی استفاده می‌شود.

چوب ام دی اف از خمیر و خرده‌های ریز چوب‌های دیگر تولید می‌شود و در دسته چوب‌های مصنوعی قرار می‌گیرد. درواقع این چوب‌ها، تخته‌فیبر با چگالی متوسط و پایین هستند و مانند چوب راش وزن سنگینی دارند. چوب‌های ام‌دی‌اف از درختان نرمی مثل درخت کاج تهیه می‌شوند و سطحی صاف دارند.

 

بهترین چوب برای کمد دیواری

 

مزایای استفاده از چوب ام دی اف در ساخت کمد دیواری

چوب mdf به‌دلیل قابلیت شکل‌پذیری‌‌شان طرفداران بسیاری دارند. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های MDFها این است که می‌توان روی آن‌ها رنگ‌آمیزی کرد. همچنین به‌عنوان روکش چوبی برای لوازم منزل قابل‌استفاده است. ورق‌های ام‌دی‌اف ضخامت‌های مختلفی دارند و یک انتخاب مقرون‌به‌صرفه محسوب می‌شوند.

 

مقاله پیشنهادی = دلایل استفاده از رنگ سفید در کابینت آشپزخانه

 

البته یکی از معایب مهم چوب ام دی اف مقاومت بسیار پایین دربرابر حرارت و رطوبت است. به همین دلیل، بهتر است روی چوب‌های MDF از روکش ملامینه استفاده شود. ملامین‌ نوعی پلاستیک محسوب می‌شود که مقاومت بسیار بالایی دارد و به‌‌تنهایی در دکوراسیون کاربرد ندارد. این محصول به‌عنوان روکش روی صنایع چوبی مورد استفاده قرار می‌گیرد و به‌دلیل قیمت پایین، افراد بسیاری را برای انتخاب و خرید جذب می‌کند.

 

کمد دیواری چوبی مدرن

 

چوب گردو؛ مناسب برای سخت‌پسندان و طرفداران دکوراسیون‌های کلاسیک

چوب گردو یکی از چوب‌های سخت و متراکم و در عین حال زیبا و گران‌قیمت محسوب می‌شود. این چوب به سنباده‌کاری نیاز دارد تا زیبایی‌اش نمایان‌تر شود. چوب گردو در رنگ‌های قهوه‌ای روشن، قهوه‌ای متمایل به بنفش، قهوه‌ای متمایل به قرمز و قهوه‌ای متمایل به خاکستری در بازار موجود است و با گذشت زمان روشن‌تر می‌شود.

 

مقاله پیشنهادی = آموزش صفر تا صد یک آشپزخانه مدرن 

 

چوب گردو جزو چوب‌های مقاوم محسوب می‌شود، اما در فضای باز به‌سرعت می‌پوسد. برای همین، بیشتر در دکوراسیون داخلی منازل استفاده می‌شود. برای مثال اگر بین انتخاب تخت خواب چوبی یا فلزی در یک دوراهی قرار گرفته‌اید، پیشنهاد ما استفاده از چوب طبیعی برای تخت‌خواب است زیرا زیبایی و جلوه خاصی را به اتاق شما می‌دهد. این چوب باکیفیت، عمر بسیار بالایی نیز دارد و تا سالیان سال همچنان زیبا و باشکوه در منزل شما خودنمایی می‌کند. درنظر داشته باشید که چوب طبیعی گردو در بازار بسیار کم‌یاب است و قیمت بالایی نیز دارد.

 

کمد دیواری چوبی کلاسیک

 

ویژگی‌های چوب خوب برای کمد دیواری و یک دکوراسیون شیک

کمد وسیله‌ای ضروری است و اساسی‌ترین نقش را در نظم‌دهی به خانه و لوازم موجود در منزل ایفا می‌کند؛ مخصوصاً در خانه‌های کوچک گاهی کاربرد انباری را دارد. کمد دیواری می‌تواند کاربردهای گوناگونی داشته باشد که ازجمله آن می‌توان به کمد لباس، کابینت، کمد وسایل و کتابخانه اشاره کرد.

 

مقاله پیشنهادی = با کابینت چوبی آشنا شویم 

 

چهارچوب و طبقات کمد دیواری بهتر است فلزی باشند تا دوام بیش‌تری داشته باشند. در حالت کلی، استحکام فلز از چوب بیشتر است و شما می‌توانید با خیال راحت وسایل سنگین را داخل کمدی با اسکلت فلزی بگذارید. معمولا انواع چوب‌ها تحمل وزن بالا را ندارند، به‌جز برخی از آن‌ها که مقاومت بالایی دارند. به‌دلیل بی‌ثبات بودن شرایط اقتصادی این روزهای کشور، عده‌ای تنها معیارشان قیمت مناسب و ارزان چوب است. ترجیح آن‌ها استفاده از چوبی است که از نظر اقتصادی برای‌شان به‌صرفه‌تر باشد.

 

بهترین چوب برای کمد دیواری

 

انتخاب بهترین چوب برای کمد دیواری بستگی به شما دارد

در این مقاله، سعی کردیم شما را با انواع چوب‌های مناسب برای کمد دیواری آشنا کنیم. هر چوبی مزایا و معایب خاص خودش را دارد و باتوجه‌به بودجه موردنظر شما قابل انتخاب است. انتخاب روکش چوبی نیز بسیار هوشمندانه و اقتصادی است. به‌جای صرف هزینه‌های گزاف، می‌توانید از روکش ملامینه با قیمت ارزان‌تری استفاده کنید.

 

دیگر مقالاتی که کاربران پسندیدن { راهنمای خرید درب لابی - معرفی سبک های کابینت آشپزخانه }

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.